Για ταξιδιωτικά γραφεία

Culture 8 Η πιο αξιόπιστη διεύθυνση για την ποιοτική οργάνωση των εκδρομών σας στην ΚαστοριάΟι υπηρεσίες μας

Οργανώνουμε για τις δικές σας εκδρομές στην Καστοριά πακέτα περιηγήσεων και δραστηριοτήτων στην πόλη και το νομό Καστοριάς με δυνατότητα ενσωμάτωσης του ορεινού Γράμμου και των γειτονικών περιοχών (Πρέσπες, Νυμφαίο).

Οι διαδρομές μας ποικίλουν ανάλογα με το ενδιαφέρον, την ηλικία των επισκεπτών και το σκοπό της εκδρομής και προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των πελατών σας. (Σχολικές εκδρομές, εκδρομές συλλόγων, επαγγελματικά ταξίδια, συνέδρια, προσκυνηματικές εκδρομές, incentives).

Οι περιηγήσεις συνδυάζουν την πολιτισμική με την φυσιολατρική απόλαυση και γίνονται με τα πόδια στο κέντρο της πόλης, με ποδήλατα γύρω από τη λίμνη ή με λεωφορεία της δικής σας εκδρομής, όταν πρόκειται για συνδυασμό δρομολογίων σε διαφορετικά μέρη.

Μπορούμε επίσης να οργανώσουμε για σας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την εκδρομή σας στην Καστοριά που να περιέχει διάφορες πολιτισμικές, ψυχαγωγικές και γευσιγνωστικές δραστηριότητες, όπως βόλτα με το καραβάκι στη λίμνη, επίσκεψη σε οινοποιείο και δοκιμή κρασιού ή νεολιθικό εργαστήρι για σχολικές ομάδες.

Τα πακέτα μας προσφέρονται και στα αγγλικά, γερμανικά και ρώσικα.

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτησή σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2467 501047 και 6987 120 413.

img-boat-colour